HOTEL HAMLET , BACĂU , JUDEȚUL BACĂU

Hotelul Hamlet din Bacău ofera facilități și servicii care să acopere diverse nevoi ale oaspeților.

Iată câteva aspecte notabile despre acest hotel:

  1. Locație centrală: Fiind situat în centrul orașului Bacău, oaspeții au acces facil la diverse atracții, restaurante și alte puncte de interes din zonă.
  2. Restaurant cu terasă: Prezența unui restaurant cu terasă oferă oportunitatea oaspeților de a savura mâncăruri și băuturi într-un mediu plăcut, în aer liber.
  3. Loc de joacă pentru copii: Prezența unui loc de joacă pentru copii face hotelul potrivit pentru familii cu copii mici, oferindu-le acestora o modalitate de divertisment.
  4. WiFi gratuit în zonele publice: Accesul gratuit la internet WiFi în zonele publice este un avantaj pentru oaspeți, permițându-le să rămână conectați în timpul șederii lor.
  5. Camere cu dotări moderne: Camerele hotelului dispun de facilități moderne precum aer condiționat, TV cu ecran plat, vedere la oraș, și băi private dotate cu duș cu hidromasaj, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.
  6. Recepție nonstop: Faptul că recepția are program nonstop înseamnă că oaspeții pot beneficia de asistență sau servicii oricând au nevoie, indiferent de momentul zilei sau al nopții.
  7. Aeroport în apropiere: Aeroportul din Bacău la doar 4 km distanță face ca transportul către și dinspre hotel să fie convenabil pentru oaspeți.

Aceste caracteristici fac din Hotelul Hamlet o opțiune atractivă pentru călătorii care doresc o ședere comodă și accesibilă în centrul orașului Bacău.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA175.00 LEI
2 PERSOANE200.00 LEI
3 PERSOANE375.00 LEI
4 PERSOANE400.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Hamlet din Bacău.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro