HOTEL HEFAISTOS , SOVATA , MURES

Hotelul Hefaistos din Sovata pare a fi o opțiune atrăgătoare pentru cei care vizitează această stațiune montană. Iată câteva detalii importante despre acest hotel:

  1. Locație Atrăgătoare: Hotelul se află la marginea stațiunii Sovata, la doar 250 de metri de Lacul Negru și 500 de metri de Lacul Ursu, oferind acces facil la atracțiile naturale din zonă.
  2. Camere Confortabile cu Balcon: Toate unitățile de cazare au balcon, oferind oportunitatea de a admira peisajul. Camerele sunt dotate cu TV prin cablu și baie privată cu duș.
  3. WiFi Gratuit: Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit în zonele publice ale hotelului.
  4. Facilități pentru Relaxare: Hotelul oferă facilități precum saună și facilități de biliard, disponibile la un cost suplimentar, pentru o ședere relaxantă.
  5. Restaurant și Terasă de Vară: Oaspeții se pot relaxa și savura mâncăruri din bucătăria tradițională românească în restaurantul cu bar și terasă de vară. Micul dejun este servit „à la carte.”
  6. Acces la Transport Public: Stația autobuzului local este la 300 de metri de hotel, permițând oaspeților să exploreze zona. Gara Sovata se află la 4 km distanță.
  7. Parcare Privată Gratuită: Proprietatea oferă parcare privată gratuită pentru oaspeți.
  8. Atracții în Apropiere: Hotelul este situat la 10 km de Salina Praid, oferind oportunitatea de a explora această atracție locală.

Hotelul Hefaistos pare a oferi o gamă de facilități pentru o ședere confortabilă în Sovata, cu o accentuare pe facilitățile de relaxare și pe proximitatea de lacuri și atracții naturale. Este potrivit pentru cei care doresc să se bucure de natură și de o experiență montană relaxantă.

CAZARETARIFEMASA
1 PERSOANA310.00 LEIMIC DEJUN
2 PERSOANE320.00 LEIMIC DEJUN
3 PERSOANE480.00 LEIMIC DEJUN
4 PERSOANE490.00 LEIMIC DEJUN

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Hefaistos din Sovata

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro