HOTEL HELEN , MĂGURA , BACĂU

Hotelul Helen este o alegere potrivită pentru cei care caută o atmosferă liniștită și facilități de wellness în apropierea municipiului Bacău.

Iată câteva aspecte notabile despre acest hotel:

  1. Locație liniștită și aproape de natură: Amplasat în zona Măgura, lângă o pădure, hotelul oferă o locație liniștită și oportunități pentru relaxare în mijlocul naturii.
  2. Facilități de wellness: Hotelul dispune de facilități de wellness, inclusiv o piscină interioară cu cadă cu hidromasaj, saună finlandeză și turcească, precum și diverse tratamente de masaj. Acestea pot contribui la o experiență de relaxare și revitalizare.
  3. Unități de cazare moderne: Camerele sunt amenajate elegant și dispun de facilități moderne, precum aer condiționat, balcon, TV prin cablu și minibar. Baia privată este dotată cu articole de toaletă, halate și uscător de păr.
  4. Mese à la carte: Hotelul oferă opțiuni de luat masa la restaurantul său, care servește mese à la carte. Micul dejun tip bufet este disponibil în fiecare dimineață.
  5. Acces gratuit la internet Wi-Fi: Oferă acces gratuit la internet Wi-Fi în toate zonele, ceea ce poate fi util pentru oaspeții care doresc să rămână conectați.
  6. Parcare privată gratuită: Hotelul pune la dispoziție parcare privată gratuită pentru oaspeți.

Pentru cei care doresc să combine confortul modern cu facilitățile de wellness și liniștea naturii, hotelul Helen ar putea fi o opțiune potrivită în timpul șederii lor în zona Bacău.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA420.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE465.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE690.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE930.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Helen.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro