HOTEL HELIOS , SULINA , TULCEA

Hotelul Helios din Sulina pare să ofere o serie de facilități pentru o ședere confortabilă în această destinație de pe malul Mării Negre.

Iată câteva aspecte cheie despre acesta:

  1. Acomodare confortabilă: Hotelul oferă camere cu aer condiționat și baie privată, asigurând un nivel de confort pentru oaspeți. Fiecare cameră este dotată cu TV cu ecran plat, dulap pentru depozitare, birou și baie privată cu duș și uscător de păr.
  2. Facilități suplimentare: Hotelul dispune de o grădină și o terasă, oferind oportunități pentru relaxare în aer liber și socializare. De asemenea, un bar este disponibil pentru a savura băuturi răcoritoare sau alte opțiuni de consum.
  3. Parcare privată: Parcarea privată este disponibilă la hotel, însă la un cost suplimentar. Acest lucru poate fi util pentru cei care călătoresc cu mașina și doresc să aibă acces la un loc de parcare sigur.
  4. Locație: Situat în Sulina, acest hotel oferă oportunități pentru a explora și a descoperi frumusețile zonei de coastă a Mării Negre. Sulina este renumită pentru frumusețea sa naturală și atmosfera sa relaxantă.

În concluzie, Hotelul Helios pare să fie o opțiune potrivită pentru cei care doresc să se bucure de o ședere confortabilă și relaxantă în Sulina, oferind facilități adecvate și o locație convenabilă pentru explorarea acestei destinații de coastă.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA585.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE585.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE760.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1170.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Helios din Sulina

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro