HOTEL HEMINGWAY RESIDENCE , BUCUREȘTI , SECTOR 2

Hotel Hemingway Residence, situat în centrul Bucureștiului, este o construcție nouă ce oferă apartamente complet mobilate și utilate, adresându-se celor ce caută o ședere confortabilă într-o zonă liniștită a orașului. Iată câteva aspecte notabile despre această proprietate:

  1. Localizare convenabilă: Hemingway Residence se bucură de o locație centrală, facilitând accesul la principalele străzi cu boutique-uri, muzee și parcuri.
  2. Apartamente complet mobilate: Proprietatea oferă apartamente complet mobilate, furnizând oaspeților o experiență de ședere similară cu cea din propria locuință.
  3. Zonă liniștită: Amplasat într-o zonă liniștită și plăcută, hotelul oferă un mediu potrivit pentru relaxare.
  4. Explorare facilă: Fiind un punct de plecare ideal, oaspeții pot explora ușor străzile și atracțiile din apropiere.
  5. Opțiuni culinare variate: În vecinătate, oaspeții pot savura mâncăruri delicioase și sofisticate la diverse restaurante și baruri.
  6. Confort și intimitate: Hemingway Residence se angajează să ofere maximum de confort și intimitate, creând o atmosferă prietenoasă pentru oaspeți.
  7. Servicii impecabile: Personalul este disponibil nonstop și vorbește mai multe limbi, inclusiv engleză, italiană și germană, asigurându-se că oaspeții beneficiază de servicii impecabile.

Aceste caracteristici fac din Hemingway Residence o opțiune atractivă pentru cei care doresc să se bucure de o ședere plăcută în București, beneficiind de confort, intimitate și acces facil la atracțiile locale.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA495.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE520.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE1015.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1040.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Hemingway Residence.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro