HOTEL HILTON GARDEN INN BUCHAREST AIRPORT , OTOPENI , ILFOV

Hilton Garden Inn Bucharest Airport este o alegere perfectă pentru călătorii care doresc confort și accesibilitate, fiind situat la doar câțiva pași de Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Iată câteva detalii despre facilitățile și serviciile oferite de acest hotel:

Localizare convenabilă:

  • Amplasare ideală: Hotelul este situat în Otopeni, la doar 5 minute de mers pe jos de Aeroportul Internațional Henri Coandă, ceea ce îl face o opțiune excelentă pentru călătorii care doresc să fie în apropiere de terminalul de plecări sau sosiri.
  • Accesibilitate la atracții: Centrul de Expoziții Romexpo se află la doar 16 minute de mers cu mașina, iar alte atracții populare precum Parcul Herăstrău și celebrul Arc de Triumf sunt la o distanță scurtă de hotel.

Camere confortabile și moderne:

  • Dotări moderne: Camerele sunt confortabile și decorate într-un stil modern, oferind oaspeților tot confortul necesar. Acestea includ aer condiționat, TV cu ecran plat, birou, baie privată cu articole de toaletă gratuite și alte facilități convenabile precum un seif, un dulap și un ceainic.

Facilități și servicii:

  • Opțiuni de luat masa: Hotelul oferă un restaurant, Wright Flyer, care servește diverse preparate culinare pentru toate mesele. Oaspeții se pot bucura și de micul dejun gătit la comandă, oferit zilnic.
  • Facilități suplimentare: Printre alte facilități se numără o terasă, un centru de fitness și un centru de afaceri. De asemenea, hotelul dispune de un magazin cu bunuri diverse deschis nonstop și un serviciu de concierge pentru a veni în întâmpinarea nevoilor oaspeților.

Atracții în apropiere:

  • Distracție și relaxare: Parcul acvatic și centrul de wellness Therme București sunt la doar 3,4 km distanță, oferind oportunități excelente pentru relaxare și distracție. De asemenea, celebrul Arc de Triumf și Parcul Herăstrău sunt la o distanță convenabilă de hotel.

Hilton Garden Inn Bucharest Airport oferă o experiență plăcută și relaxantă pentru călătorii de afaceri sau de agrement, având facilități moderne și o locație convenabilă în apropierea aeroportului și a altor atracții importante din București.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA645.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE705.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE885.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1410.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hilton Garden Inn Bucharest Airport.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro