HOTEL HILTON GARDEN INN BUCHAREST OLD TOWN , BUCUREȘTI , SECTOR 3

Hotel Hilton Garden Inn Bucharest Old Town este o alegere excelentă pentru cei care doresc să exploreze centrul vechi al Bucureștiului și să se bucure de confortul și facilitățile moderne.

Iată mai multe detalii despre facilitățile și serviciile oferite de acest hotel:

Confort și dotări în cameră:

  • Pat confortabil Suite Dreams® by Serta: Camerele hotelului sunt echipate cu paturi de înaltă calitate pentru a asigura un somn odihnitor și relaxant pentru oaspeți.
  • Spațiu de lucru ergonomic: Pentru oaspeții care călătoresc în scopuri de afaceri, camerele sunt dotate cu scaune de birou ergonomice, oferind un mediu propice pentru productivitate și confort.
  • Televizor HD de 40 de inch: Oaspeții se pot bucura de divertismentul oferit de televizorul de mari dimensiuni din camerele lor.
  • Baie privată complet utilată: Fiecare cameră are baie privată cu duș sau cadă, articole de toaletă gratuite și uscător de păr, asigurând confortul maxim al oaspeților.

Facilități și servicii:

  • Acces gratuit la internet WiFi: Oaspeții au acces la internet WiFi gratuit în întreaga proprietate, astfel încât să poată rămâne conectați și să-și planifice călătoriile și activitățile în oraș.
  • Centru de fitness: Pentru cei care doresc să-și mențină rutina de fitness în timpul călătoriei, hotelul pune la dispoziție un centru de fitness bine echipat.
  • Mic dejun tip bufet: Oaspeții se pot bucura de un mic dejun bogat și variat, servit sub formă de bufet, pentru a începe ziua în forță.
  • Restaurant specializat: Restaurantul hotelului oferă preparate internaționale, locale și europene, pentru a satisface gusturile diverse ale oaspeților.

Locație convenabilă:

  • Atracții în apropiere: Hotelul se află la scurtă distanță de numeroase atracții importante din București, inclusiv Parcul Cișmigiu, Ateneul Român, Ministerul Sănătății și Muzeul Național de Artă.
  • Acces ușor la transport: Oaspeții pot explora ușor orașul, deoarece hotelul se află în apropierea multiplelor stații de transport public și oferă acces facil la alte zone importante din București.

Cu facilitățile sale moderne și locația centrală, Hilton Garden Inn Bucharest Old Town este o alegere ideală pentru călătorii de afaceri sau de agrement în București.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA820.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE900.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE1610.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1800.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Hilton Garden Inn Bucharest Old Town.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro