HOTEL HOBBY , HUNEDOARA , JUDETUL HUNEDOARA

Hotelul Hobby oferă o experiență plăcută și confortabilă în Hunedoara, cu facilități moderne și servicii atent alese pentru satisfacția oaspeților. Iată mai multe detalii despre această proprietate:

Facilități deosebite: Situat la doar 3,3 km de Castelul Corvinilor, Hotelul Hobby impresionează cu o serie de facilități, inclusiv o terasă relaxantă și un bar primitoare, unde oaspeții se pot relaxa și se pot bucura de momente plăcute. Parcarea privată este disponibilă gratuit pentru toți oaspeții, asigurându-le o experiență fără griji.

Conexiune WiFi gratuită: Oaspeții pot rămâne conectați în timpul șederii lor datorită accesului gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate. Această facilitate este utilă pentru cei care călătoresc în scopuri de afaceri sau pentru cei care doresc să împărtășească experiențele lor de călătorie cu cei dragi.

Camere confortabile: Camerele de la Hotelul Hobby sunt amenajate cu atenție pentru a oferi o atmosferă relaxantă și plăcută. Fiecare cameră dispune de televizor cu ecran plat, climatizare și o baie privată modernă, echipată cu duș și articole de toaletă gratuite. Unele camere includ chiar și un balcon, oferind o priveliște frumoasă către împrejurimi.

Servicii suplimentare: Hotelul oferă o gamă largă de servicii suplimentare, inclusiv room-service, depozit de bagaje și servicii de transport de la/la aeroport. Pentru o experiență de călătorie fără griji, oaspeții pot opta și pentru serviciul de închirieri auto oferit de proprietate.

Atracții în apropiere: Hotelul este convenabil amplasat în apropierea unor atracții populare, precum AquaPark Arsenal și Mănăstirea Prislop, facilitând explorarea zonelor din jur. Aeroportul Internațional Sibiu este situat la aproximativ 120 km distanță, ușurând călătoriile pentru oaspeții care sosesc din afara orașului.

Cu facilități moderne și servicii atent alese, Hotelul Hobby promite o ședere plăcută și relaxantă în Hunedoara.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA175.00 LEI
2 PERSOANE175.00 LEI
3 PERSOANE350.00 LEI
4 PERSOANE350.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Hobby

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro