HOTEL HOLIDAY MARIA , BAILE HERCULANE , CARAS-SEVERIN

Hotelul Holiday Maria din Băile Herculane pare a fi o opțiune confortabilă pentru cei care vizitează această stațiune balneară. Iată un rezumat al facilităților și serviciilor oferite de acest hotel:

  1. Cazare de 3 stele: Hotelul oferă cazare de 3 stele, ceea ce implică un nivel de confort și servicii decente pentru oaspeți.
  2. Camere cu facilități: Camerele hotelului sunt dotate cu birou, TV cu ecran plat și baie privată cu duș sau cadă și articole de toaletă gratuite.
  3. Acces gratuit la internet WiFi: Oferă o conexiune Wi-Fi gratuită în toate zonele hotelului, ceea ce este convenabil pentru cei care doresc să rămână conectați online.
  4. Mic dejun tip bufet: Hotelul oferă mic dejun tip bufet în fiecare dimineață, permițând oaspeților să înceapă ziua cu energie.
  5. Piscină în aer liber cu apă termală și saună: Pensiunea Casa Maria, aflată în apropiere (la 30 de metri de hotel), dispune de o piscină în aer liber cu apă termală și o saună, oferind o experiență suplimentară de relaxare.
  6. Atracții în apropiere: Municipiul Drobeta-Turnu Severin se află la 34 km de cazare, iar comuna Văliug se află la 49 km, oferind posibilități de explorare a zonei.

Hotelul Holiday Maria pare a fi o alegere potrivită pentru cei care caută o ședere confortabilă în Băile Herculane, cunoscută pentru apele sale minerale și atmosfera sa relaxantă.