HOTEL IBIS BUCHAREST POLITEHNICA , BUCUREȘTI , SECTOR 6

Hotel Ibis Bucharest Politehnica ofera o serie de facilități și servicii care ar putea satisface nevoile oaspeților.

Iată câteva aspecte notabile despre acest hotel:

  1. Locație convenabilă: Situat în București, la aproximativ 1,9 km de Muzeul Național Cotroceni, hotelul beneficiază de o locație convenabilă pentru explorarea orașului.
  2. Parcare privată gratuită: Oferă parcare privată gratuită, ceea ce poate fi un avantaj pentru oaspeții care călătoresc cu mașina.
  3. Grădină, lounge comun și terasă: Hotelul dispune de facilități precum grădină, lounge comun și terasă, oferind oaspeților opțiuni suplimentare pentru relaxare și socializare.
  4. Restaurant și bar: Are un restaurant unde oaspeții pot savura diverse opțiuni de masă, iar barul oferă băuturi pentru a completa experiența.
  5. Camere cu aer condiționat: Camerele sunt echipate cu aer condiționat, contribuind la confortul oaspeților în timpul șederii.
  6. WiFi gratuit: Oferă acces gratuit la internet WiFi în camere, facilitând conectarea la internet.
  7. Mic dejun vegetarian sau fără gluten: Proprietatea servește un mic dejun special pentru cei care preferă opțiuni vegetariane sau fără gluten.
  8. Personal multilingv: Personalul de la recepția cu program nonstop vorbește engleză, spaniolă, franceză și italiană, ceea ce poate facilita comunicarea cu oaspeții internaționali.
  9. Apropiere de obiective turistice: Hotelul se află în proximitatea Grădinii Botanice din București și a AFI Cotroceni, facilitând vizitarea acestor atracții.

Aceste facilități pot contribui la o experiență plăcută pentru oaspeții care aleg să se cazeze la Ibis Bucharest Politehnica.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA385.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE435.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE605.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE645.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Ibis Bucharest Politehnica

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro