HOTEL IBIS STYLES DUNAREA , GALATI , JUDETUL GALATI

Hotel Ibis Styles Dunărea Galați pare a fi o opțiune comodă și bine plasată pentru cei care vizitează Galați. Iată câteva aspecte cheie despre hotel:

  1. Locație: Fiind situat în Piața Domnească și la doar 5 minute de mers pe jos de promenada de pe malul Dunării, hotelul beneficiază de o locație centrală și accesibilă pentru explorarea orașului și a atracțiilor sale.
  2. Facilități în cameră: Camerele hotelului sunt dotate cu facilități moderne, inclusiv aer condiționat, minibar și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Baia modernă adaugă confortul necesar oaspeților.
  3. Conexiune la internet: Accesul gratuit la internet WiFi este oferit, ceea ce este util pentru oaspeți, fie că sunt în oraș în scop de afaceri sau pentru agrement.
  4. Facilități în jurul hotelului: Parterul complexului găzduiește 4 bănci, un restaurant și un birou de închirieri auto, facilitând nevoile practice ale oaspeților. Lounge-ul în aer liber și terasa restaurantului oferă oportunități de relaxare, în special în timpul verii.
  5. Danube Business Centre: Prezența Danube Business Centre în aripa de vest a hotelului poate fi utilă pentru cei care călătoresc în interes de afaceri.
  6. Atracții în apropiere: Faptul că Biserica fortificată din Precista este la mică distanță de mers pe jos adaugă o opțiune interesantă pentru explorarea culturală.
  7. Transport: Stația de autobuz la doar 20 de metri și gara din Galați la 2 km fac accesibilă și convenabilă călătoria în și din oraș.

Ibis Styles Dunărea Galați pare a fi o alegere versatilă, potrivită atât pentru turiștii care doresc să exploreze orașul, cât și pentru cei care călătoresc în scop de afaceri.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA295.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE335.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE630.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE670.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Ibis Styles Dunărea Galați.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro