HOTEL IBIS STYLES , PITEȘTI , ARGEȘ

Hotelul ibis Styles Pitesti din Argeș pare a fi o opțiune confortabilă și convenabilă pentru călătorii.

Iată câteva aspecte cheie despre acest hotel:

  1. Locație centrală: Situat în centrul orașului Pitești, lângă centrul comercial Trivale, hotelul beneficiază de o locație centrală, ceea ce poate face accesibilă o varietate de facilități și atracții din zonă.
  2. Camere izolate fonic: Faptul că oferă camere izolate fonic poate contribui la confortul și odihna oaspeților, asigurându-le un mediu liniștit și relaxant.
  3. Acces gratuit la internet WiFi: Oferă acces gratuit la internet WiFi în întregul hotel, asigurând conectivitatea oaspeților pe durata șederii lor.
  4. Serviciu de transfer de la/la aeroport: Pentru comoditatea oaspeților, hotelul furnizează un serviciu de transfer de la/la aeroport, ceea ce poate simplifica călătoria acestora.
  5. Mic dejun tip bufet cald: Micul dejun tip bufet cald oferit în fiecare dimineață poate fi un început plăcut al zilei pentru oaspeți, într-o zonă de luat masa elegantă.
  6. Restaurant à la carte: Hotelul dispune de un restaurant elegant à la carte, oferind preparate din bucătăria internațională. Apropierea de alte restaurante și cafenele poate oferi și mai multe opțiuni de luat masa.
  7. Atracții în apropiere: Hotelul se află la scurtă distanță de Teatrul Davila, stadionul Nicolae Dobrin și Gradina Zoologica, facilitând accesul la atracții culturale și de divertisment.
  8. Accesibil către București: La o oră de mers cu mașina de București, hotelul oferă o opțiune de cazare pentru cei care doresc să exploreze atât Piteștiul, cât și capitala.

Cu facilitățile sale moderne și locația centrală, Hotelul ibis Styles Pitesti Arges pare a fi o alegere potrivită pentru diverse tipuri de călători, fie că sunt în interes de afaceri sau de agrement.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA375.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE415.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE790.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE830.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul ibis Styles Pitesti

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro