HOTEL IMPERIO , CERNAVODĂ , CĂLĂRAȘI

Imperio Hotel oferă o experiență confortabilă și elegantă în inima orașului Cernavodă.

Iată mai multe detalii despre această proprietate:

  1. Cazare de 4 stele: Hotelul Imperio este clasificat ca fiind de 4 stele, oferind oaspeților servicii și facilități de înaltă calitate pentru a se bucura de o ședere plăcută.
  2. Facilități excelente: Proprietatea dispune de o serie de facilități, inclusiv un bar pentru relaxare și socializare, o recepție deschisă non-stop pentru asistență și servicii de transport de la/la aeroport pentru a facilita călătoriile oaspeților. De asemenea, este disponibil WiFi gratuit în întreaga proprietate și serviciu de room-service pentru confortul suplimentar al oaspeților.
  3. Camere confortabile și bine echipate: Camerele hotelului sunt amenajate cu gust și oferă o atmosferă relaxantă pentru oaspeți. Acestea sunt dotate cu aer condiționat pentru confortul termic, televizor cu ecran plat pentru divertisment, birou pentru cei care doresc să lucreze și baie privată complet utilată. Terasa oferă o priveliște frumoasă a orașului.
  4. Opțiuni culinare variate: Restaurantul hotelului servește preparate din bucătăria internațională, oferind o gamă diversificată de opțiuni culinare. De asemenea, sunt disponibile și preparate vegetariene și vegane la cerere, astfel încât toți oaspeții să se bucure de o experiență gastronomică plăcută.
  5. Accesibilitate la aeroport: Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu este situat la aproximativ 48 km distanță de hotel, facilitând călătoriile pentru oaspeții care sosesc sau pleacă cu avionul.

Cu facilități moderne și o locație centrală convenabilă, Imperio Hotel Cernavoda oferă oaspeților o experiență de cazare plăcută și relaxantă în timpul șederii lor în orașul Cernavodă.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA330.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE330.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE500.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE660.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Imperio din Cernavodă

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro