HOTEL INSULA , TULCEA , JUDETUL TULCEA

Hotelul Insula din Tulcea oferă o experiență unică pe o mică insulă de lângă Lacul Ciuperca.

Iată câteva aspecte cheie despre acest hotel:

Localizare pitorească: Situat pe o mică insulă din Tulcea, hotelul se află chiar la malul Lacului Ciuperca, oferind o atmosferă pitorească și liniștită. Centrul orașului Tulcea este la aproximativ 2 km distanță.

Camere confortabile: Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat, podea de lemn, minibar și conexiune WiFi gratuită. Unele camere oferă și o zonă de relaxare, iar toate au ferestre cu plasă de țânțari.

Facilități în cameră: Fiecare cameră dispune de o baie privată cu duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr, asigurând confortul oaspeților.

Piscină publică în apropiere: La doar 2 minute de mers pe jos, o piscină publică în aer liber oferă o opțiune de relaxare și distracție pentru oaspeți.

Opțiuni de luat masa: Restaurantul hotelului servește mâncăruri din bucătăria românească, iar barul oferă o gamă largă de băuturi. Oaspeții pot lua masa pe terasa hotelului, bucurându-se de priveliștea împrejurimilor.

Facilități suplimentare: Hotelul dispune de loc de joacă pentru copii, oferind și celor mici posibilitatea de a se bucura de timpul petrecut în această locație.

Servicii suplimentare: La cerere, hotelul oferă prânz la pachet. Parcarea privată este disponibilă la un cost suplimentar.

Atracții în apropiere: Mănăstirea Celic-Dere se află la aproximativ 20 de minute de mers cu mașina, oferind oportunitatea de a explora și alte atracții din zonă.

Hotelul Insula oferă astfel o combinație de confort, natură și facilități pentru a satisface diversele nevoi ale oaspeților săi.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA165.00 LEI30.00 LEI
2 PERSOANE185.00 LEI60.00 LEI
3 PERSOANE350.00 LEI90.00 LEI
4 PERSOANE370.00 LEI120.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Insula din Tulcea

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro