HOTEL IRIS , ARAD , JUDETUL ARAD

Hotelul Iris din Arad ofera o locație convenabilă și o gamă de facilități pentru călătorii.

Iată un rezumat al caracteristicilor principale ale acestui hotel:

  1. Locație centrală: Hotelul este situat în Arad, aproape de Piața Reconcilierii și centrul istoric al orașului. Acest lucru face ușor accesul la principalele atracții și facilități din zonă.
  2. Facilități de cazare: Hotelul oferă unități de cazare cu aer condiționat, TV cu canale prin cablu și acces gratuit la internet Wi-Fi, asigurând confortul și conectivitatea oaspeților.
  3. Restaurante: Hotelul dispune de două restaurante cu terasă, unde oaspeții pot savura preparate din bucătăria locală și internațională. Acest lucru oferă o varietate de opțiuni pentru luat masa.
  4. Parcare supravegheată: Iris pune la dispoziție o zonă de parcare supravegheată, ceea ce poate fi un avantaj pentru cei care călătoresc cu mașina.
  5. Atracții în apropiere: Primăria este la o distanță de 1,7 km, Aeroportul Internațional din Arad se află la 2 km, iar gara la 2,2 km, oferind acces ușor la principalele puncte de interes și legături de transport.

Cu o locație centrală, restaurante, acces la internet și facilități de cazare confortabile, Hotelul Iris este o opțiune potrivită pentru călătorii care doresc să exploreze orașul Arad și să se bucure de servicii convenabile în timpul șederii lor.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA240.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE290.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE370.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE580.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Iris din Arad

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro