HOTEL IZA , SIGHETU MARMAȚIEI , MARAMUREȘ

Hotelul Iza din Sighetu Marmației pare a fi o opțiune de cazare confortabilă și bine echipată într-o zonă cu atracții turistice interesante. Iată câteva aspecte semnificative despre acest hotel:

  1. Localizare centrală: Hotelul se află în Sighetu Marmației, la aproximativ 1,6 km de Muzeul Satului Maramureșean, oferind acces facil la atracțiile locale.
  2. Facilități în cameră: Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat, birou și balcon cu vedere la grădină. Se pare că oferă o gamă variată de facilități pentru a asigura confortul oaspeților.
  3. Restaurant și bar: Hotelul dispune de un restaurant care servește mic dejun continental, vegetarian sau vegan. Barul oferă diverse băuturi, ceea ce poate fi convenabil pentru oaspeți.
  4. Parcare privată gratuită: O altă facilitate utilă este parcarea privată gratuită, ceea ce poate fi comod pentru cei care călătoresc cu mașina.
  5. Recepție cu program nonstop: Hotelul oferă servicii de recepție cu program nonstop, iar serviciul de concierge este disponibil pentru a ajuta oaspeții cu diverse solicitări.
  6. WiFi gratuit: Accesul la internet WiFi gratuit este oferit în întreaga proprietate, permițând oaspeților să rămână conectați.
  7. Atracții în apropiere: În apropiere se află Biserica de lemn din Desești (la 19 km) și Mănăstirea Bârsana (la 21 km), adăugând la atractivitatea locației.
  8. Aeroport apropiat: Aeroportul Internațional Maramureș se află la aproximativ 68 km distanță, facilitând călătoriile aeriene.

Prin facilitățile sale variate, Hotelul Iza pare să ofere o experiență de cazare plăcută pentru vizitatorii care explorează regiunea Maramureș.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA400.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE490.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE890.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE980.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Iza din Sighetu Marmației.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro