HOTEL KRYONA , MAMAIA NORD , CONSTANȚA

Hotelul Kryona HK din Mamaia Nord oferă o gamă variată de facilități pentru a asigura o ședere plăcută. Iată câteva aspecte cheie ale acestuia:

  1. Localizare convenabilă: Situat în Mamaia Nord, la 2 km de Marina Regia, hotelul oferă acces ușor la atracții precum City Park Mall, Piața Ovidiu și lacul Siutghiol.
  2. Cazare de 3 stele: Hotelul oferă cazare de 3 stele, sugerând o experiență confortabilă și servicii de calitate.
  3. Facilități în cameră: Camerele sunt dotate cu aer condiționat, birou, fierbător, frigider, minibar, seif, TV cu ecran plat, balcon și baie privată cu duș. Lenjeria de pat și prosoapele sunt furnizate pentru confortul oaspeților.
  4. WiFi gratuit: Oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet WiFi, permițându-le să rămână conectați în timpul șederii lor.
  5. Opțiuni de mic dejun: Hotelul oferă opțiuni variate de mic dejun, inclusiv mic dejun à la carte, continental sau englezesc/irlandez complet.
  6. Facilități suplimentare: Proprietatea dispune de o terasă, un restaurant și un bar, oferind oaspeților posibilitatea de a se relaxa și socializa într-un cadru plăcut.
  7. Atracții în apropiere: Hotelul este aproape de Cheile Dobrogei și la 10 km de Aqua Magic Mamaia, oferind oportunități pentru explorare și divertisment.
  8. Aeroport în apropiere: Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu se află la 20 km, facilitând călătoriile către și dinspre destinație.

Cu facilități variate și o locație convenabilă, Kryona HK pare să fie o alegere potrivită pentru cei care doresc să descopere Mamaia Nord și zonele înconjurătoare.

CAZARETARIFEMASA
1 PERSOANA510.00 LEIAll Inclusive
2 PERSOANE1065.00 LEIAll Inclusive
3 PERSOANE1310.00 LEIAll Inclusive
4 PERSOANE2130.00 LEIAll Inclusive

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Kryona HK din Mamaia Nord

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro