HOTEL LA CETATE , VALEA MARE , ARGES

Hotel La Cetate, situat în apropierea orașului Pitești, se află în regiunea viticolă Dealurile Ștefăneștilor și oferă camere cu baie, WiFi gratuit și televiziune prin cablu. Cu un aspect arhitectural în stil de castel, acest hotel dispune de un restaurant și un bar. Iată câteva aspecte importante despre acest hotel:

  1. Camere Confortabile: Hotelul oferă camere echipate cu băi private, acces gratuit la internet WiFi și televiziune prin cablu, pentru a asigura o ședere confortabilă pentru oaspeți.
  2. Cazare în Stil de Castel: Hotelul are un aspect arhitectural de castel, ceea ce poate oferi o experiență unică oaspeților.
  3. Degustare de Vin: Oferă posibilitatea organizării degustărilor de vin la cramele din împrejurimi, ceea ce poate fi o oportunitate minunată pentru cei interesați de vinurile locale.
  4. Atracții Culturale: Hotelul se află în apropierea unor atracții culturale, inclusiv Casa Memorială Liviu Rebreanu la 500 de metri și Muzeul Golesti la doar 3 km distanță.
  5. Acces Ușor la Autostradă: Hotelul LaCetate se află la 5 minute de mers cu mașina de autostrada A1, ceea ce face accesul la alte orașe și destinații mai ușor.
  6. Transport Public: Linia de autobuz către Pitești oprește chiar în fața hotelului, permițând accesul facil către oraș. De asemenea, transferurile de la/la aeroport sunt disponibile la cerere.

Hotel LaCetate pare a fi o opțiune atractivă pentru călătorii care doresc să exploreze regiunea viticolă Dealurile Ștefăneștilor și să se bucure de facilități comode într-o atmosferă de castel. Este potrivit atât pentru turiștii interesați de vin, cât și pentru cei care doresc să viziteze atracțiile culturale din apropiere.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA175.00 LEI
2 PERSOANE270.00 LEI
3 PERSOANE225.00 LEI
4 PERSOANE255.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel La Cetate din Valea Mare

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro