HOTEL LA CRISTINA , SLATINA , OLT

Hotel La Cristina este un hotel confortabil de 3 stele situat în orașul Slatina, oferind oaspeților săi facilități moderne și servicii prietenoase.

Iată o prezentare detaliată a hotelului:

Facilități principale:

  • Bar: Hotelul dispune de un bar unde oaspeții se pot relaxa și savura diverse băuturi într-o atmosferă plăcută.
  • Grădină și terasă: Oferă o zonă de relaxare în aer liber, unde oaspeții se pot bucura de natură și de aerul proaspăt.
  • Camere confortabile: Camerele sunt echipate cu aer condiționat pentru a asigura un climat plăcut în orice moment al anului. Fiecare cameră are o baie privată complet utilată și WiFi gratuit pentru a rămâne conectați.
  • Recepție non-stop: Personalul receptiv și profesionist este disponibil în permanență pentru a oferi asistență și servicii clienților.

Dotări în cameră:

  • Birou și televizor cu ecran plat: Camerele sunt amenajate cu un birou funcțional și un televizor pentru confortul și divertismentul oaspeților.
  • Seif: Pentru siguranța obiectelor de valoare ale oaspeților, fiecare cameră este dotată cu o cutie de valori.
  • Balcon sau vedere la oraș: Unele camere speciale oferă o priveliște frumoasă către oraș sau dispun de un balcon privat pentru o experiență suplimentară de relaxare.

Locație convenabilă: Hotelul este situat într-o locație centrală în Slatina, facilitând accesul către principalele atracții și puncte de interes ale orașului. De asemenea, Aeroportul Internațional Craiova este la o distanță convenabilă de doar 45 de kilometri.

Cu facilitățile sale moderne și atmosfera primitoare, La Cristina oferă o ședere plăcută și confortabilă pentru oaspeții săi, fie că sunt în călătorie de afaceri sau de agrement în orașul Slatina.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA230.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE230.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE290.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE460.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul La Cristina din Slatina.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro