HOTEL LA GIL , BUCUREȘTI , SECTOR 1

Hotelul La Gil din București oferă o serie de facilități și servicii pentru a asigura o ședere confortabilă a oaspeților. Iată câteva aspecte importante legate de acest hotel:

  • Transfer aeroport: Hotelul oferă servicii de transfer de la și către aeroporturile internaționale Otopeni și Aurel Vlaicu (Băneasa). Acest lucru poate fi foarte convenabil pentru oaspeții care sosesc cu avionul.
  • Wi-Fi gratuit: Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit în toate zonele hotelului, astfel încât oaspeții se pot menține conectați online.
  • Restaurant cu bar: Hotelul dispune de un restaurant cu bar, unde oaspeții pot servi mese și băuturi. Micul dejun este, de asemenea, inclus în serviciile oferite.
  • Camere confortabile: Camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV prin cablu și baie privată. Unele camere includ și o zonă de relaxare, oferind un plus de confort.
  • Parcare privată gratuită: Oaspeții au la dispoziție o parcare privată gratuită, ceea ce este util pentru cei care călătoresc cu mașina.
  • Facilități pentru copii: Hotelul oferă facilități pentru copii, cum ar fi leagăne și tobogane, ceea ce poate face șederea mai plăcută pentru familiile cu copii.
  • Acces la transport în comun: Stația de tramvai și de autobuz Piața Băneasa se află la mai puțin de 50 de metri de hotel, facilitând accesul la mijloacele de transport în comun.
  • Atracții și magazine în apropiere: Hotelul este situat în proximitatea unor magazine alimentare și se află la aproximativ 8 km de centrul vechi al Bucureștiului, care găzduiește numeroase pub-uri și atracții.

În ansamblu, Hotelul La Gil pare să fie o opțiune potrivită pentru oaspeții care vizitează Bucureștiul și caută servicii convenabile, facilități pentru transport și acces la magazine și atracții locale.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA235.00 LEI30.00 LEI
2 PERSOANE265.00 LEI60.00 LEI
3 PERSOANE405.00 LEI90.00 LEI
4 PERSOANE405.00 LEI120.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel La Gil din Bucuresti – Sector 1

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro