HOTEL LA JOHN , VAMA VECHE , CONSTANTA

Hotelul La John din Vama Veche este o opțiune potrivită pentru cei care doresc să se bucure de plaja și viața de noapte din această destinație.

Iată câteva caracteristici ale acestui hotel:

  • Locație: Hotelul este situat chiar pe plaja din Vama Veche, la doar 50 de metri de pub-uri, baruri și restaurante. Acest lucru îl face convenabil pentru cei care doresc să se bucure de viața de noapte a stațiunii și de plajă.
  • Camere: Camerele hotelului oferă balcon, iar unele au vedere către Marea Neagră. Acestea sunt echipate cu TV prin cablu și băi cu duș și articole de toaletă gratuite.
  • Conexiune la internet: Hotelul oferă conexiune WiFi gratuită în toate zonele publice, ceea ce vă permite să rămâneți conectat în timpul șederii.
  • Magazin alimentar: La parterul hotelului, există un magazin alimentar, ceea ce poate fi convenabil pentru procurarea unor gustări sau produse de bază.
  • Grădină și terasă: Proprietatea are o grădină și o terasă la soare, unde puteți petrece timp în aer liber.
  • Gara din Mangalia: Gara din Mangalia se află la 15 km de hotel, ceea ce face călătoriile cu trenul să fie o opțiune pentru cei care vin din alte orașe sau regiuni.

Hotelul La John oferă astfel o ședere potrivită pentru cei care doresc să se bucure de plaja și atmosfera vibrantă a stațiunii Vama Veche.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA690.00 LEI
2 PERSOANE690.00 LEI
3 PERSOANE1380.00 LEI
4 PERSOANE1380.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel La John din Vama Veche

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro