HOTEL LABIRINT BOUTIQUE , BUCUREȘTI , SECTOR 3

Labirint Boutique Hotel ofera o serie de facilități și servicii pentru a asigura o experiență confortabilă și plăcută pentru oaspeți. Iată câteva aspecte notabile despre acest hotel:

  1. Bar la locație: Prezența unui bar în incinta hotelului oferă oaspeților posibilitatea de a se relaxa și de a savura diverse băuturi.
  2. Recepție deschisă nonstop: O recepție deschisă nonstop înseamnă că oaspeții au acces la asistență și servicii în orice moment al zilei sau al nopții.
  3. Serviciu de transfer de la/la aeroport: Serviciul de transfer de la/la aeroport adaugă un nivel de comoditate, facilitând călătoria oaspeților între aeroport și hotel.
  4. WiFi gratuit: Accesul gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate permite oaspeților să rămână conectați și să aibă acces la informații online.
  5. Mic dejun diversificat: Oferirea unui mic dejun continental, italian sau irlandez/englezesc complet oferă opțiuni variate pentru preferințele oaspeților.
  6. Depozit de bagaje: Serviciul de depozitare a bagajelor este util pentru oaspeții care doresc să își păstreze bagajele în siguranță înainte sau după check-in/check-out.
  7. Aparat de fierbere a apei și frigider: Prezența acestor facilități în cameră oferă oaspeților posibilitatea de a pregăti băuturi sau de a păstra alimente și băuturi în cameră.
  8. Camere cu aer condiționat: Camerele cu aer condiționat contribuie la confortul termic al oaspeților, asigurând o ambianță plăcută în orice moment al anului.

Cu aceste facilități, Labirint Boutique Hotel pare să ofere o experiență completă, adresând nevoilor diverse ale oaspeților.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA385.00 LEI50.00 LEI
2 PERSOANE500.00 LEI100.00 LEI
3 PERSOANE615.00 LEI150.00 LEI
4 PERSOANE1000.00 LEI200.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Labirint Boutique Hotel

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro