HOTEL LAGUNA , EFORIE-NORD , CONSTANTA

Hotelul Laguna pare a fi o alegere excelentă pentru o ședere liniștită la malul lacului Belona, cu acces ușor la plajă. Iată câteva caracteristici ale acestui hotel:

  • Locație aproape de plajă și lac: Acest hotel este situat la doar 150 de metri de plajă și la 30 de metri de lacul Belona. Este un avantaj deosebit pentru cei care doresc să se bucure de apă și soare.
  • Terasă spațioasă: Terasa spațioasă cu mese, scaune și umbrele de soare este un loc minunat pentru a vă relaxa și pentru a savura mese în aer liber.
  • Loc de joacă pentru copii: Dacă călătoriți cu copii, hotelul oferă un loc de joacă special pentru cei mici, care poate fi un plus pentru familiile cu copii.
  • Camere cu balcon: Camerele sunt dotate cu balcoane, permițându-vă să vă bucurați de aerul proaspăt și de vedere, oferind un spațiu suplimentar pentru relaxare.
  • WiFi gratuit: Accesul la internet WiFi este oferit gratuit, astfel încât să puteți rămâne conectat pe durata șederii.
  • Restaurante și supermarket în apropiere: Există o varietate de restaurante la mai puțin de 50 de metri și un supermarket la doar 200 de metri. Acest lucru vă oferă opțiuni variate pentru mese și cumpărături.
  • Acces la un centru de wellness: Oaspeții pot găsi un centru de wellness la Hotelul Traian, situat la doar 200 de metri de Hotelul Laguna. Aceasta poate fi o oportunitate minunată pentru relaxare și îngrijire personală.

Datorită locației sale pitorești și dotărilor, Hotelul Laguna este potrivit pentru oameni care doresc să se bucure de plajă și de liniște.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA390.00 LEI
2 PERSOANE390.00 LEI
3 PERSOANE500.00 LEI
4 PERSOANE780.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Laguna din Eforie Nord

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro