HOTEL LE BARON , TIMIȘOARA , TIMIȘ

Descoperiți Confortul și Comoditatea la Hotelul Le Baron din Timișoara

Dacă căutați un loc relaxant și confortabil în timpul călătoriei dvs. în Timișoara, Hotelul Le Baron este alegerea perfectă. Iată de ce ar trebui să luați în considerare acest hotel:

  1. Locație Excelentă: Situat la doar 5 minute cu mașina de centrul orașului și la 2 km de Aeroportul Internațional Traian Vuia, Hotelul Le Baron oferă acces facil la principalele atracții și puncte de interes din Timișoara.
  2. Facilități Atrăgătoare: Proprietatea pune la dispoziție parcare gratuită și supravegheată, astfel încât să vă puteți lăsa mașina în siguranță în timpul șederii dvs. De asemenea, puteți beneficia de acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate.
  3. Bucurii Gastronomice: Hotelul are un restaurant cu terasă și aer condiționat, unde puteți savura preparate delicioase din bucătăria internațională. Este locul perfect pentru a vă bucura de o masă relaxantă în timpul șederii dvs.
  4. Camere Spațioase și Confortabile: Toate camerele au fost renovate în aprilie 2022, oferind un standard ridicat de confort și facilități moderne. Beneficiați de băi private cu duș, TV LCD prin cablu, birouri convenabile și plase de țânțari pentru a vă asigura un somn liniștit. De asemenea, camerele dispun de minifrigider și balcon, oferindu-vă un spațiu suplimentar pentru relaxare.
  5. Recreere și Servicii la Îndemână: Chiar lângă hotel se află un centru spa cu piscină olimpică, unde vă puteți relaxa și vă puteți bucura de tratamente revigorante. În plus, în apropiere veți găsi un service auto și un minimarket, pentru a vă asigura că aveți tot ce vă trebuie în timpul șederii dvs.

Cu toate aceste facilități și servicii excelente, Hotelul Le Baron vă oferă toate elementele necesare pentru o ședere confortabilă și plăcută în Timișoara. Rezervați acum și pregătiți-vă să vă bucurați de o experiență de neuitat în acest oraș vibrant din vestul României!

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA160.00 LEI
2 PERSOANE160.00 LEI
3 PERSOANE180.00 LEI
4 PERSOANE220.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Le Baron din Timișoara.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro