HOTEL LEBĂDA , AMARA , IALOMIȚA

Hotel Lebăda – un refugiu relaxant în Amara.

Iată de ce ar trebui să-l alegeți:

  1. Locație de vis: Situat pe malul mării, Hotel Lebăda vă oferă o oază de liniște și relaxare în inima naturii. Fiind înconjurat de peisaje pitorești și aerul proaspăt al mării, acesta este locul perfect pentru a evada din agitația urbană.
  2. Facilități de top: Hotelul este echipat cu toate facilitățile necesare pentru o ședere confortabilă. Beneficiați de un centru de fitness bine echipat pentru a vă menține activi, iar apoi vă puteți relaxa în grădină sau pe terasă, savurând priveliștea panoramică. Restaurantul hotelului vă așteaptă cu preparate delicioase, iar barul este locul perfect pentru a vă delecta cu băuturi răcoritoare.
  3. Confort și ospitalitate: Camerele hotelului sunt amenajate cu gust și confort în minte. Fiecare cameră este dotată cu un televizor cu ecran plat pentru divertismentul dumneavoastră, iar unele camere beneficiază și de un balcon privat, de unde puteți admira răsăritul sau apusul mării. Lenjeria de pat și prosoapele sunt furnizate pentru confortul dumneavoastră.
  4. Mic dejun continental: Începeți-vă ziua în forță cu un mic dejun continental bogat și delicios, care vă va oferi energia necesară pentru o zi plină de activități și aventuri.
  5. Accesibilitate și conveniență: Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu este situat la o distanță rezonabilă de hotel, asigurându-vă că călătoria dumneavoastră către și dinspre destinație este facilă și fără griji.

Indiferent dacă sunteți în căutare de relaxare sau de aventură, Hotel Lebăda vă așteaptă să vă bucurați de o ședere plină de confort și satisfacții în Amara.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA445.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE540.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE985.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1080.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Lebada din Amara.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro