HOTEL LITTLE ORIENT , BRĂILA , JUDEȚUL BRĂILA

Little Orient, Brăila: Un Refugiu Confortabil în Inima Orașului

Amplasat în Brăila, hotel Little Orient oferă cazare confortabilă pentru călătorii în căutare de un refugiu primitor. Iată principalele caracteristici ale acestui hotel de 3 stele:

Facilități și Servicii:

  1. Atmosferă Primitoare: Little Orient oferă o atmosferă primitoare, asigurând o ședere plăcută pentru oaspeții care explorează Brăila.
  2. Recepție Nonstop: Hotelul pune la dispoziție o recepție deschisă nonstop, asigurând asistență și informații pentru oaspeți în orice moment al zilei.
  3. WiFi Gratuit: Oaspeții se pot menține conectați cu WiFi gratuit disponibil în întregul hotel, facilitând atât călătoriile de afaceri, cât și cele de agrement.
  4. Camere Familiale: Little Orient oferă camere familiale, făcându-l potrivit pentru călătorii cu copii sau cei care caută cazare spațioasă.
  5. Camere Confortabile: Camerele hotelului sunt echipate cu facilități precum un dulap, oferind un spațiu confortabil și practic pentru oaspeți.
  6. Băi Private: Fiecare cameră de la Little Orient dispune de o baie privată, completată cu un uscător de păr pentru o comoditate sporită.
  7. Locație Convenabilă: Amplasarea hotelului în Brăila asigură acces ușor la atracțiile orașului, făcându-l o alegere convenabilă pentru călători.
  8. Aeroport Accesibil: Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu este cel mai apropiat aeroport, situat la aproximativ 156 km distanță, oferind accesibilitate călătorilor.

Little Orient este conceput pentru a oferi o ședere liniștită și confortabilă, fiind o opțiune ideală pentru cei care explorează Brăila în scopuri de afaceri sau agrement.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA180.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE200.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE350.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE400.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Little Orient

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro