HOTEL LIVE , TULCEA , JUDETUL TULCEA

Descoperă Confortul și Eleganța la Hotel LIVE Tulcea

Situat în pitorescul oraș Tulcea, Hotel LIVE te întâmpină cu o atmosferă prietenoasă și facilități deosebite pentru a-ți transforma șederea într-o experiență memorabilă.

Iată ce oferă acest hotel de 3 stele:

Caracteristici Principale:

 1. Camere Elegante și Bine Echipate:
  • Camerele hotelului sunt amenajate cu gust și oferă tot confortul de care ai nevoie în timpul șederii tale. Fie că alegi o cameră standard sau una cu terasă, vei găsi facilități precum aer condiționat, televizor cu ecran plat, birou, și baie privată cu duș.
 2. Zonă de Lounge Comun:
  • Hotelul pune la dispoziție o zonă de lounge comună, unde oaspeții se pot relaxa, socializa sau savura o băutură într-un cadru confortabil.
 3. Servicii Personalizate și Atenție la Detalii:
  • Personalul receptiv și atent la Hotel LIVE Tulcea este dedicat să ofere servicii de cea mai înaltă calitate. Oaspeții se pot baza pe asistența lor pentru orice nevoie.
 4. Bucătărie Comună și Cafetieră în Cameră:
  • Pentru oaspeții care doresc să-și pregătească propriile mese, hotelul pune la dispoziție o bucătărie comună bine echipată. Camerele includ, de asemenea, facilități precum cafetieră, frigider și mașină de spălat vase.
 5. WiFi Gratuit și Spațiu de Lucru:
  • Accesul gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate permite oaspeților să rămână conectați. Biroul din cameră oferă un spațiu convenabil pentru cei care călătoresc în scop de afaceri.
 6. Servicii de Transport de la/la Aeroport și Închiriere Biciclete:
  • Hotelul asigură servicii de transport de la/la aeroport pentru confortul oaspeților săi. În plus, cei pasionați de ciclism pot explora zona închiriind biciclete de la hotel.

Hotel LIVE Tulcea reprezintă alegerea perfectă pentru călătorii care caută o ședere confortabilă într-un cadru elegant și relaxant. Experimentează ospitalitatea autentică la Hotel LIVE Tulcea!

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA230.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE250.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE350.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE500.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Live

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro