HOTEL LONDON , CONSTANȚA , JUDETUL CONSTANȚA

Această proprietate pare să ofere o experiență de cazare confortabilă și convenabilă, perfectă atât pentru relaxare, cât și pentru afaceri sau explorarea orașului.

Iată mai multe detalii despre facilitățile și atmosfera oferite:

  1. Ambianță intimă: Descrierea sugerează că această proprietate oferă o ambianță intimă, ceea ce o face potrivită pentru cei care caută o experiență mai personalizată și relaxantă.
  2. Unități de cazare confortabile: Camerele par să fie amenajate cu un decor primitor și modern, oferind o atmosferă relaxantă și elegantă. Dotările practice asigură confortul oaspeților pe toată durata șederii.
  3. Bar plăcut: Prezența unui bar la proprietate permite oaspeților să se relaxeze și să se delecteze cu băuturi revigorante, fără a fi nevoie să părăsească locația.
  4. Acces la plajă și atracții turistice: Fiind situată în imediata apropiere a plajei și a centrului orașului, oaspeții au posibilitatea de a se bucura de plajă sau de a explora atracțiile turistice din zonă în timpul șederii lor.
  5. Dotări și facilități: Proprietatea pare să ofere toate dotările necesare pentru a satisface nevoile oaspeților, indiferent dacă aceștia călătoresc în scop de relaxare, afaceri sau explorare.

În concluzie, această proprietate fermecătoare pare să ofere o experiență plină de căldură și confort, cu o locație convenabilă și facilități excelente, potrivite pentru orice tip de călătorie.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA375.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE400.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE555.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE580.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul London din Constanța.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro