HOTEL LONG STREET , BRAȘOV , JUDEȚUL BRAȘOV

Hotelul Long Street din centrul orașului Brașov pare să ofere o locație convenabilă și facilități esențiale pentru o ședere plăcută. Iată câteva aspecte importante despre acest hotel:

 1. Locație Centrală:
  • Situat în centrul orașului Brașov, hotelul este la doar 200 de metri de Universitatea Transilvania și la 1,6 km de centrul vechi. Acest lucru poate facilita accesul la instituții educaționale și zonele istorice ale orașului.
 2. Camere cu Vedere la Munți:
  • Majoritatea camerelor oferă vedere la Munții Tâmpa și Postăvaru, ceea ce poate reprezenta un avantaj pentru oaspeții care doresc să se bucure de priveliști pitorești.
 3. Dotări în Camere:
  • Camerele hotelului includ facilități precum TV cu ecran plat, minibar și băi cu articole de toaletă. Aceste dotări pot contribui la confortul oaspeților.
 4. Acces la Restaurante și Baruri în Zonă:
  • Oaspeții au acces la numeroase restaurante românești, baruri, cluburi și saloane de înfrumusețare în zona din jurul hotelului. Acest aspect poate oferi diverse opțiuni de luat masa și de petrecere a timpului liber.
 5. Acces Ușor la Centrul Vechi și Alte Atracții:
  • Oaspeții pot ajunge cu ușurință în centrul vechi al orașului folosind autobuzul, cu stație chiar în fața hotelului. De asemenea, atracții precum Castelul Bran și zona de schi Poiana Brașov sunt accesibile în timp rezonabil.

Hotelul Long Street pare să fie o opțiune potrivită pentru cei care doresc să exploreze centrul orașului Brașov și să se bucure de facilitățile oferite în zona din jur.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA290.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE315.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE415.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE480.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Long Street

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro