HOTEL MAGIC – CITY CENTER , PITEȘTI , ARGEȘ

Hotelul Magic – City Center din Pitești ofera o serie de facilități și servicii pentru a asigura oaspeților o ședere confortabilă.

Iată câteva aspecte notabile despre acest hotel:

  1. Locație centrală: Situat în centrul orașului Pitești, la doar 300 de metri de Primărie.
  2. Camere elegante: Oferă camere elegante pentru oaspeți, cu facilități precum acces gratuit la internet Wi-Fi și aer condiționat.
  3. Restaurant tradițional: Restaurantul de nefumători al hotelului are o capacitate de 80 de persoane și servește preparate din bucătăria tradițională românească. Vinuri locale și străine completează experiența culinară.
  4. Trend Studio Cafe: Oferă un spațiu suplimentar pentru relaxare și servirea băuturilor, fiind situat la parterul hotelului.
  5. Tratamente de masaj: Hotelul dispune de servicii de masaj pentru a oferi oaspeților momente de relaxare.
  6. Zonă de parcare securizată: Oferă o zonă de parcare în condiții de siguranță pentru oaspeți.
  7. Aproape de atracții: Situat la 250 de metri de Fântâna Muzicală și la aceeași distanță de Teatrul Alexandru Davila, facilitând accesul la atracțiile locale.

Aceste facilități indică faptul că Hotelul Magic – City Center se străduiește să ofere o experiență diversificată și comodă pentru oaspeții săi.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA250.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE280.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE400.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE440.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Magic – City Center din Pitești.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro