HOTEL MAGIC GT TRIVALE , PITEȘTI , ARGEȘ

Hotelul Magic GT Trivale este o opțiune de cazare care oferă facilități variate pentru o ședere confortabilă. Iată câteva detalii cheie despre acest hotel:

  1. Locație lângă Pădurea Trivale: Situat în apropierea Pădurii Trivale, la marginea orașului Pitești, hotelul oferă o atmosferă mai liniștită și acces la natură pentru oaspeți.
  2. Camere confortabile cu WiFi gratuit: Hotelul pune la dispoziție camere confortabile, iar faptul că oferă WiFi gratuit poate fi un avantaj pentru oaspeții conectați.
  3. Terase în aer liber și cofetărie: Terasele în aer liber oferă o oportunitate pentru oaspeți de a se relaxa și a savura băuturi sau mâncăruri în aer liber. Cofetăria care oferă dulciuri locale poate fi un plus pentru cei care doresc să își răsfețe papilele gustative.
  4. Restaurante: Hotelul dispune de două restaurante, oferind o varietate de opțiuni pentru luat masa.
  5. Închirieri auto: Oferă servicii de închiriere auto, facilitând explorarea orașului și a împrejurimilor pentru oaspeți.
  6. Zonă de parcare securizată privată: Pentru siguranța oaspeților, hotelul pune la dispoziție o zonă de parcare securizată privată.
  7. Masaje și piscină privată în aer liber: Oferă servicii de masaj și dispune de o piscină privată în aer liber, adăugând o notă de relaxare și recreere.
  8. Acces facil la Gara Pitești și autostrada A1: Hotelul este la o distanță rezonabilă de Gara Pitești și autostrada A1, facilitând călătoriile și accesul la alte destinații.

Aceste facilități fac din Hotelul Magic Trivale o opțiune atrăgătoare pentru cei care caută o ședere confortabilă și diversificate în Pitești. Pentru informații actualizate și detalii specifice, se recomandă contactarea directă a hotelului.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA190.00 LEI20.00 LEI
2 PERSOANE240.00 LEI40.00 LEI
3 PERSOANE285.00 LEI60.00 LEI
4 PERSOANE480.00 LEI80.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Magic GT Trivale

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro