HOTEL MĂGURELE , (MĂGURELE) , ILFOV

Hotelul Măgurele pare să ofere o serie de facilități interesante pentru oaspeții săi. Iată câteva puncte cheie despre acest hotel:

  • Acceptarea animalelor de companie: Hotelul permite animale de companie, ceea ce poate fi important pentru călătorii care călătoresc cu animale de companie.
  • WiFi gratuit: Accesul la internet WiFi gratuit este oferit în întreaga proprietate, făcând comunicarea și conectarea la internet ușoară pentru oaspeți.
  • Facilități de grătar: Oferirea facilităților pentru grătar poate fi atrăgătoare pentru oaspeții care doresc să petreacă timp în aer liber și să pregătească mese în aer liber.
  • Restaurant: Hotelul dispune de un restaurant unde oaspeții pot lua masa.
  • Camere confortabile: Unitățile de cazare par să includă televizor cu canale prin cablu, mochetă și balcon. De asemenea, acestea au băi private cu duș sau cadă și articole de toaletă gratuite.
  • Servicii suplimentare: Hotelul oferă, la cerere și la cost suplimentar, un serviciu de livrare de produse alimentare și prânzuri la pachet. De asemenea, există săli de conferințe și un salon de înfrumusețare.
  • Locație convenabilă: Măgurele este situat la o distanță rezonabilă de București, iar cel mai apropiat aeroport, Henri Coandă, este la aproximativ 28 km de hotel.

Hotelul Măgurele pare să ofere o serie de facilități și servicii, ceea ce îl face o opțiune interesantă pentru oaspeți care călătoresc în această zonă.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA180.00 LEI
2 PERSOANE260.00 LEI
3 PERSOANE425.00 LEI
4 PERSOANE490.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Măgurele

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro