HOTEL MĂRĂȘEȘTI , BUȘTENI , PRAHOVA

Hotelul Mărăşeşti din Buşteni pare a fi o opțiune atractivă pentru cei care doresc să exploreze frumusețea stațiunii montane și activitățile de iarnă din zonă. Iată câteva detalii despre acest hotel:

  • Locație excelentă: Situat în stațiunea montană Buşteni, hotelul este la doar 800 de metri de telecabină și la 1 km de pârtia de schi Kalinderu. Această locație face hotelul potrivit pentru cei care doresc să se bucure de sporturi de iarnă și activități montane.
  • Camere confortabile: Camerele hotelului oferă facilități convenabile, cum ar fi un TV cu ecran plat, frigider și baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite. Acestea pot contribui la confortul oaspeților pe durata șederii.
  • Restaurant internațional: Restaurantul hotelului servește un meniu internațional, ceea ce înseamnă că oaspeții pot gusta o varietate de preparate culinare.
  • Conexiune Wi-Fi gratuită: Hotelul oferă acces Wi-Fi gratuit în zonele publice, permițând oaspeților să rămână conectați și să împărtășească experiențele lor cu cei dragi.
  • Recepție non-stop: Cu o recepție deschisă non-stop, oaspeții se pot baza pe asistență și servicii la orice oră din zi sau din noapte.
  • Parcare gratuită: Oaspeții hotelului au la dispoziție locuri de parcare gratuite, ceea ce este comod pentru călătorii cu mașina.
  • Aproape de gară: Situat la 500 de metri de Gara Buşteni, hotelul oferă un acces facil pentru cei care sosesc cu trenul.

Hotelul Mărăşeşti pare a fi o opțiune potrivită pentru cei care doresc să exploreze frumusețea stațiunii Buşteni, fie că sunt în căutare de aventură montană sau pur și simplu vor să se bucure de peisajele montane.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA270.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE270.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE290.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE540.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Mărăşeşti din Buşteni

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro