HOTEL MARIA , BOTOȘANI , JUDEȚUL BOTOȘANI


Hotelul Maria din Botoșani, situat în centrul orașului și vizavi de Parcul Mihai Eminescu, oferă o serie de facilități și servicii pentru a satisface nevoile oaspeților. Iată un rezumat al caracteristicilor principale:

  1. Localizare centrală: Situat în centrul orașului Botoșani, hotelul oferă acces facil la atracții locale și facilități.
  2. Camere spațioase și elegante: Proprietatea dispune de camere spațioase și elegante, oferind confort oaspeților. Accesul la internet este gratuit în camere.
  3. Restaurant cu specialități regionale: Restaurantul hotelului servește specialități regionale, inclusiv sarmale și diverse ciorbe, însoțite de coniac moldovenesc pregătit după o rețetă tradițională.
  4. Bar cu terasă Promenade: Hotelul găzduiește barul cu terasă Promenade, oferind oportunitatea de a savura băuturi în timp ce admirați vederea la centrul orașului.
  5. Grădină de vară cu facilități de grătar: Oaspeții pot beneficia de facilitățile de grătar disponibile în grădina de vară a hotelului, oferind o opțiune suplimentară pentru petrecerea timpului liber în aer liber.

Hotelul Maria pare să fie o opțiune confortabilă pentru cei care doresc să experimenteze centrul orașului Botoșani și să se bucure de atmosfera sa. Cu camere spațioase, opțiuni culinare locale și facilități pentru relaxare, acesta oferă o experiență variată pentru oaspeți.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA290.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE300.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE320.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE330.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Maria din Botoșani.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro