HOTEL MARIE , MAMAIA , CONSTANȚA

Hotelul Marie, situat în centrul orașului Mamaia, pare să ofere o locație excelentă și facilități comode pentru o ședere plăcută în apropierea plajei și a atracțiilor locale. Iată o prezentare mai detaliată a serviciilor și facilităților oferite:

  1. Locație convenabilă: Aflat la doar 150 de metri de plaja din Mamaia și la 600 de metri de Cazinoul din Mamaia, hotelul are o locație ideală pentru cei care doresc să se bucure de distracții de plajă și de viața de noapte din zona Mamaia.
  2. Camere confortabile: Camerele sunt dotate cu aer condiționat și acces gratuit la internet WiFi, oferind oaspeților confortul necesar pentru o ședere plăcută. Fiecare cameră are și un minibar și un TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Baia privată este echipată cu duș și articole de toaletă gratuite.
  3. Facilități suplimentare: Hotelul oferă o serie de facilități suplimentare, inclusiv o recepție deschisă non-stop pentru a satisface nevoile oaspeților în orice moment al zilei sau nopții. De asemenea, oaspeții se pot relaxa pe terasa hotelului și beneficia de locuri de parcare gratuite.
  4. Opțiuni de luat masa: În apropierea hotelului, la doar 50 de metri distanță, se află un restaurant, iar un supermarket este situat la 100 de metri, oferind oaspeților posibilitatea de a achiziționa provizii sau de a se bucura de o masă în apropiere. De asemenea, Aqua Magic, o altă atracție populară, este situată la o distanță de 2,1 km.

Cu facilitățile sale convenabile și locația centrală, Hotelul Marie pare să fie o alegere potrivită pentru cei care vizitează Mamaia și doresc să se bucure de o ședere confortabilă și plină de distracție în această stațiune de pe litoralul Mării Negre.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA520.00 LEI
2 PERSOANE575.00 LEI
3 PERSOANE575.00 LEI
4 PERSOANE625.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Marie.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro