HOTEL MARIKO INN , ROMAN , NEAMȚ

Experimentează Confortul și Eleganța la Hotel Mariko Inn în Roman

Hotel Mariko Inn, situat în orașul Roman, este destinația ideală pentru cei care caută confort și servicii de calitate într-un mediu elegant și relaxant. Iată ce oferă această proprietate:

Caracteristici și Facilități:

 1. Camere Elegante și Spațioase:
  • Fiecare cameră la Hotel Mariko Inn este amenajată cu eleganță și oferă un confort deosebit. Cu televizoare cu ecran plat și canale prin cablu, oaspeții se pot relaxa într-un mediu plin de rafinament.
 2. Restaurant Refined:
  • Bucătăria rafinată a restaurantului aduce în prim-plan preparate delicioase și opțiuni variate pentru toate gusturile. Oferind atât preparate tradiționale, cât și reinterpretări moderne, restaurantul este pregătit să satisfacă cele mai exigente gusturi.
 3. Grădină și Terasă:
  • Oferind o oază de relaxare, grădina și terasa hotelului sunt locuri perfecte pentru a petrece momente liniștite și plăcute în aer liber.
 4. Bar și Room Service:
  • Barul hotelului este locul ideal pentru a savura băuturi fine și a socializa. Serviciul de room service asigură că oaspeții au parte de confortul dorit direct în intimitatea camerei lor.
 5. WiFi Gratuit și Parcare Privată:
  • Accesul gratuit la WiFi în întreaga proprietate asigură că oaspeții rămân conectați. Parcarea privată gratuită este disponibilă pentru cei care ajung cu mașina.
 6. Recepție Nonstop și Serviciu de Calitate:
  • Cu o recepție deschisă nonstop, personalul calificat și amabil este mereu pregătit să ofere asistență și informații utile.
 7. Teren de Joacă pentru Copii:
  • Oferind facilități prietenoase pentru familii, terenul de joacă este locul ideal pentru cei mici să se distreze în siguranță.

Indiferent dacă ești în călătorie de afaceri sau în vacanță, Hotel Mariko Inn îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a avea o ședere plăcută și relaxantă în Roman.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA310.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE340.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE450.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE480.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Mariko Inn

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro