HOTEL MERCURE , TIMIȘOARA , TIMIȘ

Hotel Mercure se află în Timișoara, la 1,9 km de Catedrala Ortodoxă din Timișoara, și oferă cazare cu restaurant, bar și parcare privată gratuită. Acest hotel de 4 stele are vedere la oraș, iar oaspeții au la dispoziție un lounge comun și o terasă. Există room-service și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Camerele de la Mercure Timisoara sunt amenajate în culori calde și opulente. Fiecare cameră are mochetă, aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, birou, minibar și aparat de cafea. Toate camerele hotelului au dulap și baie privată cu articole de toaletă gratuite.

Mercure Timisoara oferă un mic dejun tip bufet sau vegetarian. Restaurantul Winestone al hotelului servește micul dejun, prânzul, cina sau room-service.

Meniul include mâncăruri românești moderne gustoase, servite într-un spațiu modern. La Barul Winestone, oaspeții pot să își savureze cafeaua în timpul zilei și să organizeze petreceri restrânse cu familia și prietenii seara. Personalul recepției de la Mercure Timișoara este disponibil non-stop. Proprietatea poate asigura transferul de la/la aeroport, la cerere și la un cost suplimentar. Printre punctele de atracție situate în apropierea proprietății se numără Catedrala Sf. Gheorghe, Iulius Mall Timișoara și Parcul Central din Timișoara.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara, situat la 13 km de Mercure Timisoara.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA620.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE690.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE1310.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1380.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Mercure din Timisoara.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro