HOTEL MERKUR , MIERCUREA-CIUC , HARGHITA

Hotelul Merkur din Miercurea-Ciuc sună ca o opțiune confortabilă pentru cei care vizitează orașul. Iată câteva aspecte importante despre acest hotel:

  1. WiFi Gratuit: Cu acces WiFi gratuit în toate zonele, oaspeții pot rămâne conectați și informați în timpul șederii lor.
  2. Restaurant À La Carte cu Bar: Hotelul dispune de un restaurant cu meniu à la carte, ceea ce oferă flexibilitate în alegerea mâncării. Barul poate fi o opțiune excelentă pentru a savura băuturi sau a socializa.
  3. Camere Confortabile: Camerele sunt dotate cu mobilier practic, TV prin cablu și frigider. Aceasta poate asigura un confort sporit în timpul șederii.
  4. Băi Private cu Articole de Toaletă Gratuite: Fiecare cameră are o baie privată și oferă articole de toaletă gratuite, ceea ce poate fi convenabil pentru oaspeți.
  5. Magazin Alimentar în Apropiere: Un magazin alimentar se află la doar 250 de metri de hotel, permițând oaspeților să achiziționeze provizii sau gustări convenabile.
  6. Mâncare pentru Drum la Pachet: La cerere, oaspeții pot primi mâncare pentru drum la pachet, ceea ce poate fi util pentru cei care doresc să exploreze zona în timpul zilei.
  7. Parcare Publică Gratuită: Există parcare publică gratuită în apropiere, ceea ce face ușoară gestionarea vehiculelor.
  8. Recepție Deschisă Non-Stop: Cu o recepție deschisă non-stop, personalul hotelului poate fi contactat în orice moment pentru asistență.

În ansamblu, Hotelul Merkur pare a oferi servicii esențiale pentru o ședere confortabilă în Miercurea-Ciuc, inclusiv acces la internet, opțiuni de luat masa și facilități de cazare.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA150.00 LEI
2 PERSOANE210.00 LEI
3 PERSOANE360.00 LEI
4 PERSOANE420.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Merkur din Miercurea-Ciuc.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro