HOTEL METROPOL , MAMAIA , CONSTANȚA

Experimentați O Ședere Plăcută la Hotel Metropol în Mamaia

Pentru o escapadă la malul mării plină de confort și relaxare, Hotelul Metropol este alegerea perfectă în stațiunea Mamaia.

Iată de ce ar trebui să luați în considerare această destinație:

  1. Locație Ideală: Situat pe malul mării, Hotelul Metropol vă oferă acces rapid și facil la plaja Mamaia, unde vă puteți bucura de soare și mare în doar câțiva pași. De asemenea, hotelul este convenabil amplasat în apropierea unor atracții populare precum Plaja Mamaia, Princess Beach și Vega Vintage Beach.
  2. Servicii Ospitaliere: Personalul receptiv și prietenos este disponibil non-stop pentru a vă asigura că aveți o ședere plăcută. Indiferent dacă aveți nevoie de informații turistice, recomandări pentru restaurante sau asistență pentru orice altceva, echipa de la Hotel Metropol este acolo pentru dvs.
  3. Confort și Facilități: Camerele confortabile și primitoare sunt dotate cu facilități essentiale pentru a vă asigura un sejur plăcut. Beneficiați de televizor, baie privată, lenjerie de pat și prosoape curate în fiecare cameră. De asemenea, baia privată este echipată cu un duș, articole de toaletă gratuite și un uscător de păr pentru confortul dvs. suplimentar.
  4. Restaurant și Terasă: Hotelul are propriul restaurant, unde vă puteți bucura de o varietate de preparate gustoase. De asemenea, terasa este locul perfect pentru a savura o băutură răcoritoare și pentru a admira priveliștea panoramică a mării.
  5. Aeroportul Aproape: Dacă călătoriți cu avionul, veți aprecia faptul că Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu este situat la doar 24 km distanță de hotel, ceea ce face călătoria către și dinspre destinația dvs. să fie cât mai convenabilă posibil.

Indiferent dacă căutați să vă relaxați pe plajă sau să explorați atracțiile din apropiere, Hotelul Metropol vă oferă tot ce aveți nevoie pentru o ședere memorabilă la malul mării în stațiunea Mamaia. Rezervați acum și pregătiți-vă să vă bucurați de o vacanță de neuitat în această destinație de vis!

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA240.00 LEI
2 PERSOANE240.00 LEI
3 PERSOANE480.00 LEI
4 PERSOANE480.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Metropol din Mamaia.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro