HOTEL METROPOL , PITEȘTI , ARGEȘ

Hotelul Metropol din Pitești pare a fi o opțiune confortabilă pentru o ședere în inima orașului. Iată câteva puncte cheie despre acest hotel:

  • Locație centrală: Hotelul este situat chiar în centrul orașului Pitești, făcându-l convenabil pentru călătorii care doresc să exploreze orașul sau să ajungă rapid la atracțiile locale.
  • Facilități în apropiere: Cu gara la aproximativ 1 km și autogara la doar 200 de metri de hotel, este ușor să ajungeți și să părăsiți orașul, facilități utile pentru călătorii.
  • Restaurant și băcănie: Hotelul găzduiește un restaurant, oferind oportunitatea de a savura mâncăruri locale sau internaționale. De asemenea, băcănia deschisă nonstop vă poate oferi diverse produse sau gustări pe parcursul zilei.
  • Design interior: Camerele par a avea un design interior distinct, cu ferestre din podea până în tavan și o paletă de culori care include purpuriu aprins sau tonuri de ciocolată neagră, ceea ce adaugă o notă de stil și confort.
  • Atracții în apropiere: Hotelul se află la scurtă distanță de numeroase atracții, cum ar fi Teatrul Alexandru Davila, mall-ul central și Muzeul Județean. Catedrala istorică Sf. Gheorghe este și ea la doar 700 de metri distanță.

În general, Hotelul Metropol oferă o locație centrală, facilități utile și acces rapid la atracții locale, ceea ce îl face potrivit pentru o ședere comodă în Pitești.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA150.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE150.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE300.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE300.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Metropol din Pitești

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro