HOTEL MICHELANGELO , BUCURESTI , SECTOR 1

Hotelul Michelangelo, situat în centrul Bucureștiului, oferă o experiență de cazare de tip boutique.

Iată câteva detalii despre acest hotel:

Locație convenabilă: Hotelul se află la doar 5 minute de mers pe jos de stațiile de metrou Piața Victoriei și Piața Romană, facilitând accesul la diversele atracții ale orașului.

Camere spațioase: Camerele hotelului sunt spațioase și oferă WiFi gratuit, baie dotată cu duș, bideu și buton de alarmă. Designul interior combină eleganța și decorul modern cu un stil arhitectural de epocă.

Confort și facilități: Pentru un plus de confort, hotelul oferă lenjerie de pat de calitate superioară, prosoape și articole de toaletă. Oaspeții se pot bucura de micul dejun tip bufet zilnic.

Bistro-bar nonstop: Bistro-barul hotelului este deschis nonstop și oferă o gamă rafinată de cafea, ceai și diverse băuturi. După-amiaza și seara, oaspeții pot relaxa în grădină sau pe terasă, beneficiind de atmosfera confortabilă.

Opțiuni de parcare: Pentru cei care ajung cu mașina, există o parcare publică cu plată la mai puțin de 100 de metri de hotel sau o parcare gratuită pe stradă, în funcție de disponibilitate.

Acces facil: Hotelul este ușor accesibil cu mașina sau trenul, fiind la 5 minute de gară și la 20 de minute de Aeroportul Internațional Henri Coandă. Clădirea de birouri Victoria Business Park este la aproximativ 7 minute de mers pe jos.

Restaurante în apropiere: În proximitatea hotelului se găsesc multe restaurante care oferă mâncăruri românești și internaționale, oferind o varietate de opțiuni pentru luarea mesei.

Cu un amestec de eleganță, confort și accesibilitate, Hotelul Michelangelo oferă o opțiune atrăgătoare pentru cei care vizitează Bucureștiul.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA620.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE655.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE1275.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1310.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Michelangelo din București

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro