HOTEL MINERVA , EFORIE NORD , CONSTANTA

Hotelul Minerva din Eforie Nord oferă cazare la malul mării și se bucură de o serie de facilități. Iată câteva informații importante despre acest hotel de 2 stele:

  • Locație: Hotelul Minerva este situat în Eforie Nord și oferă vedere la malul mării. Acest lucru face ca hotelul să fie o alegere potrivită pentru cei care doresc să se bucure de plajă și de marea Mării Negre.
  • Facilități: Hotelul dispune de o grădină, un lounge comun și o terasă unde oaspeții se pot relaxa. De asemenea, există un bar unde se pot savura băuturi. Recepția hotelului este deschisă non-stop, ceea ce poate fi convenabil pentru oaspeți.
  • Camere: Camerele hotelului sunt echipate cu TV cu ecran plat, WiFi gratuit, baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite. Unele camere oferă și vedere la mare, ceea ce poate fi un plus pentru oaspeții care doresc să se bucure de priveliștea mării.
  • Puncte de atracție: Hotelul Minerva este situat în apropierea mai multor plaje, cum ar fi plaja Debarcader, plaja Mirage și plaja Eforie Nord. Acest lucru oferă oportunități pentru plajă și distracție pe malul mării.
  • Aeroport: Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la aproximativ 36 km de hotel.

În ansamblu, Hotelul Minerva pare să fie o opțiune potrivită pentru cei care doresc o cazare la malul mării, cu facilități de bază și acces la plajele din Eforie Nord.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA245.00 LEI
2 PERSOANE275.00 LEI
3 PERSOANE300.00 LEI
4 PERSOANE550.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Minerva din Eforie Nord

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro