HOTEL MIRAGE MEDSPA , EFORIE NORD , CONSTANȚA

Hotelul Mirage este o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de o vacanță relaxantă și reconfortantă în nordul stațiunii Eforie Nord.

Iată mai multe detalii despre facilitățile și serviciile pe care le oferă acest hotel:

Locație ideală:

  • Situat lângă promenadă și plaja cu nisip: Hotelul Mirage se bucură de o locație excelentă, fiind situat în nordul stațiunii Eforie Nord, în apropierea promenadei și a plajei cu nisip, oferind oportunități excelente pentru relaxare și distracție.

Facilități de relaxare:

  • Piscină interioară și tratamente spa: Oaspeții hotelului au acces la o piscină interioară, perfectă pentru a te răcori în zilele călduroase de vară. De asemenea, hotelul oferă tratamente spa și wellness la un cost suplimentar, inclusiv saună, hamam, cadă cu hidromasaj și alte terapii, pentru a vă ajuta să vă relaxați și să vă reîncărcați bateriile.

Camere confortabile:

  • Dotări moderne: Camerele hotelului sunt confortabile și dotate cu aer condiționat, balcon, TV, frigider și baie privată cu duș sau cadă și articole de toaletă gratuite, oferind oaspeților tot confortul necesar pentru o ședere plăcută.

Facilități suplimentare:

  • Acces gratuit la zona Aqua Mirage: Oaspeții beneficiază de acces gratuit la zona Aqua Mirage, care include saună, hamam, cadă cu hidromasaj și piscină interioară încălzită, oferindu-le o experiență completă de relaxare și revitalizare.
  • Restaurant și bar: Hotelul dispune de un restaurant propriu care servește mic dejun tip bufet și mâncăruri tradiționale românești și internaționale. De asemenea, oaspeții se pot relaxa și savura băuturi la bar, în grădina de vară sau pe terasă.

Cu facilitățile sale moderne și serviciile excelente, Hotelul Mirage oferă o experiență de neuitat pentru cei care doresc să se bucure de o vacanță relaxantă și plină de distracție în stațiunea Eforie Nord.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA685.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE1010.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE1170.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE2020.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Mirage Medspa

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro