HOTEL MIRAJ , RAMNICU VALCEA , VALCEA

Hotelul Miraj din Râmnicu Vâlcea este o opțiune confortabilă și convenabilă pentru cei care vizitează orașul.

Iată câteva aspecte relevante despre acest hotel:

  1. Locație liniștită: Bucurându-se de o locație liniștită, Hotelul Miraj oferă o oportunitate pentru odihnă și relaxare.
  2. Camere cu aer condiționat: Confortul este asigurat prin camerele dotate cu aer condiționat, precum și cu facilități precum TV prin cablu, minibar și cutie de valori.
  3. Restaurant cu mic dejun tip bufet: Restaurantul care servește micul dejun tip bufet și preparate din bucătăria libaneză adaugă diversitate experienței culinare.
  4. WiFi gratuit și parcare: Accesul gratuit la internet WiFi și parcare gratuită sunt avantaje importante pentru oaspeți.
  5. Decor elegant: Camerele decorate elegant contribuie la atmosfera plăcută a hotelului.
  6. Atracții în apropiere: Hotelul se află la proximitatea Bisericii Arhiepiscopiei Râmnicului, Parcului Zăvoi și a Muzeului Satului Vâlcean.
  7. Transport public aproape: Stația de autobuz la 80 de metri și gara la 1,5 km facilitează accesul la alte zone ale orașului și ale regiunii.

Cu toate aceste facilități și avantaje, Hotelul Miraj pare a fi o opțiune potrivită pentru cei care călătoresc în Râmnicu Vâlcea, fie în scop de afaceri, fie pentru agrement.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA280.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE400.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE680.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE800.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Miraj din Ramnicu Valcea.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro