HOTEL MOLDOVA , BARLAD , VASLUI

Hotelul Moldova din Bârlad oferă o experiență de cazare de 3 stele, inclusiv facilități precum o terasă, restaurant și bar. Iată câteva informații despre acest hotel:

  1. Cazare de 3 stele: Hotelul Moldova oferă un nivel de cazare evaluat la 3 stele, indicând un standard de confort și servicii adecvat.
  2. Terasă: Terasa este o zonă în aer liber unde oaspeții se pot relaxa, lua masa sau savura băuturi, oferind o atmosferă plăcută.
  3. Restaurant și bar: Hotelul dispune de un restaurant, oferind posibilitatea oaspeților de a lua masa în incinta hotelului. De asemenea, un bar este disponibil pentru a oferi băuturi răcoritoare sau alte opțiuni de relaxare.
  4. WiFi gratuit: Oferind acces la internet WiFi gratuit, hotelul permite oaspeților să rămână conectați pe durata șederii lor.
  5. Parcare privată: Parcarea privată este disponibilă la hotel, însă acest serviciu este oferit la un cost suplimentar.
  6. Personal receptiv: Personalul de la recepția deschisă non-stop vorbește engleză și franceză, ceea ce facilitează comunicarea cu oaspeții.
  7. Aeroport în apropiere: Aeroportul Internațional Bacău este cel mai apropiat aeroport, situat la o distanță de 108 km de hotel.

Hotelul Moldova din Bârlad oferă astfel o gamă de facilități pentru a asigura o ședere confortabilă și plăcută pentru oaspeții săi.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA230.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE270.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE310.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE360.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Moldova din Bârlad

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro