HOTEL MONDIAL , EFORIE NORD , CONSTANȚA

Hotelul Mondial reprezintă o oază de rafinament și confort în inima stațiunii Eforie Nord, oferind o gamă largă de facilități și servicii pentru a vă transforma sejurul într-o experiență memorabilă.

Imediat ce pășiți în interiorul hotelului, veți fi întâmpinați de un design modern și elegant, cu accente calde și luminoase care vă vor îmbrățișa într-o atmosferă plăcută și relaxantă. Holul luminos și primitor vă invită să vă destindeți și să vă relaxați înainte de a vă retrage în confortul camerei dvs.

Camerele spațioase sunt amenajate cu atenție la detalii și confort, oferindu-vă tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă simți ca acasă. Balconul generos vă va încânta cu priveliști uimitoare către marea strălucitoare sau către orașul animat, oferindu-vă un loc perfect pentru a savura o cafea dimineața sau pentru a admira apusul romantic de seară.

Fiecare cameră este dotată cu facilități moderne, precum un televizor cu ecran plat și canale prin satelit, pentru a vă menține conectați la lumea exterioară, iar frigiderul vă permite să vă păstrați băuturile preferate mereu la îndemână. Baia elegantă și spațioasă este echipată cu dotări moderne și articole de toaletă de calitate, oferindu-vă tot confortul necesar pentru o relaxare deplină.

Pentru momente de relaxare și socializare, hotelul pune la dispoziție un bar primito și o terasă confortabilă, unde vă puteți bucura de băuturile preferate în compania celor dragi sau a noilor prieteni.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA885.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE955.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE1840.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1910.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Mondial din Eforie Nord.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro