HOTEL MONTEORU , SĂRATA-MONTEORU , BUZĂU

Hotelul Monteoru pare a fi o destinație potrivită pentru cei care doresc să se bucure de o ședere în natură, într-un cadru relaxant. Iată câteva detalii despre acest hotel:

  • Locație Liniștită: Hotelul este situat în Sărata-Monteoru și oferă o locație liniștită cu vedere la munte. Acest lucru poate fi atractiv pentru cei care doresc să scape de agitația orașului și să se bucure de natură.
  • Restaurant Aquarius: Hotelul are propriul restaurant, Aquarius, care servește atât mâncăruri tradiționale cât și internaționale. Acesta oferă o gamă variată de opțiuni culinare pentru oaspeți.
  • Spa și Sănătate: Oaspeții au acces la centrul spa și de sănătate al hotelului, unde se pot relaxa și se pot bucura de diferite tratamente sau activități de wellness.
  • Camere Confortabile: Camerele oferă facilități precum TV cu ecran plat, iar unele camere au chiar și zonă de relaxare, terasă sau balcon.
  • WiFi Gratuit: Hotelul oferă acces gratuit la internet WiFi, permițând oaspeților să rămână conectați.
  • Parcare Gratuită: Există parcare privată gratuită la proprietate, ceea ce poate fi convenabil pentru cei care călătoresc cu mașina.
  • Acceptarea Animalelor de Companie: Hotelul acceptă animale de companie, permițând astfel turiștilor să călătorească cu patrupedele lor.

Aceste facilități oferă oaspeților multiple opțiuni pentru a se relaxa și a se bucura de frumusețea naturală a zonei Sărata-Monteoru.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA260.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE300.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE560.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE600.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Monteoru din Sărata-Monteoru

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro