HOTEL MUNTENIA , CÂMPINA, JUDETUL PRAHOVA

Hotelul Muntenia din Câmpina pare să ofere o experiență plăcută și comodă pentru oaspeți.

Iată mai multe detalii despre facilitățile și serviciile oferite:

  1. Localizare convenabilă: Situat în Câmpina, hotelul este la o distanță rezonabilă de atracții turistice precum Salina Slănic, Stirbey Castle și Casa memorială George Enescu, facilitând explorarea zonei pentru oaspeți.
  2. Facilități variate: Hotelul dispune de o terasă și un bar, oferind oportunități pentru relaxare și socializare. Parcarea privată gratuită este un avantaj suplimentar pentru oaspeți.
  3. Conectivitate și servicii: Hotelul oferă WiFi gratuit în întreaga proprietate și are o recepție deschisă nonstop, asigurându-se că oaspeții au acces la servicii și suport în orice moment al zilei sau nopții.
  4. Camere confortabile: Camerele hotelului sunt confortabile și unele dintre ele includ un balcon cu vedere la oraș. Acestea oferă o atmosferă plăcută și dotări moderne pentru o ședere comodă.
  5. Restaurant cu diversitate culinară: Hotelul găzduiește un restaurant care servește o varietate de mâncăruri, inclusiv din bucătăria pizza, locală și internațională. Preparatele vegetariene sunt disponibile la cerere, asigurându-se că fiecare oaspete găsește ceva pe gustul său.
  6. Accesibil către aeroport: Aeroportul Internațional Henri Coandă din București este la aproximativ 76 km distanță, facilitând călătoriile pentru oaspeții care sosesc sau pleacă cu avionul.

Hotelul Muntenia pare să ofere o experiență plăcută și relaxantă în timpul șederii în Câmpina, asigurându-se că oaspeții se simt bine primiți și că au acces la facilitățile și serviciile necesare pentru o ședere confortabilă.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA175.00 LEI40.00LEI
2 PERSOANE200.00 LEI80.00LEI
3 PERSOANE375.00 LEI120.00LEI
4 PERSOANE400.00 LEI160.00LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Muntenia din Câmpina.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro