HOTEL MUREȘ , SATURN , CONSTANȚA

Hotelul Mureș din stațiunea Saturn pare să ofere o serie de facilități și avantaje. Iată câteva aspecte cheie ale acestuia:

  1. Localizare convenabilă: Hotelul este situat în partea nordică a stațiunii Saturn, aproape de plajă (la 200 de metri) și de parcul acvatic Balada (la 50 de metri).
  2. Restaurant internațional: Oferă un restaurant care servește preparate din bucătăria internațională, oferind o varietate de opțiuni gastronomice pentru oaspeți.
  3. Bar de zi și terasă de vară: Hotelul dispune de un bar de zi și o terasă de vară, oferind o atmosferă plăcută pentru relaxare și socializare.
  4. Camere confortabile: Camerele hotelului dispun de facilități precum balcon, baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite. Există și o zonă de relaxare cu măsuță de cafea și scaune.
  5. Închiriere TV și frigider: Oaspeții au posibilitatea să închirieze televizoare și frigidere de la recepție pentru a le face șederea mai confortabilă.
  6. Atracții în apropiere: Hotelul se află în proximitatea Gării Mangalia (la 1,5 km), iar orașul Constanța este la 40 km. Aeroportul Mihail Kogălniceanu este situat la 68 km distanță.

Pentru informații actualizate despre facilități, tarife și disponibilitate, se recomandă verificarea site-ului oficial al hotelului sau contactarea directă a acestuia. Recenziile altor călători pot oferi, de asemenea, perspective valoroase asupra experiențelor lor la Hotelul Mureș.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA
2 PERSOANE
3 PERSOANE
4 PERSOANE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Mureș din Saturn

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro