HOTEL MUREȘUL HEALTH SPA , SOVATA , MUREȘ

Hotelul Mureșul din Sovata ofera o gamă variată de facilități și servicii pentru a satisface nevoile oaspeților.

Iată câteva aspecte notabile despre acest hotel:

  1. Locație aproape de Lacul Ursu: Situat la doar 200 de metri de Lacul Ursu, oaspeții pot beneficia de proximitatea la această atracție naturală.
  2. WiFi gratuit: Oferă acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate, facilitând conectivitatea pentru oaspeți.
  3. Bar și restaurant: Hotelul dispune de un bar și un restaurant care servește mâncăruri românești tradiționale, oferind o opțiune convenabilă pentru luarea mesei.
  4. Camere cu facilități: Camerele sunt mobilate funcțional și includ mochetă, TV prin cablu și balcon. Fiecare cameră are o baie privată cu cadă.
  5. Zonă spa: Oaspeții beneficiază de acces gratuit la o zonă spa, care include piscină, cadă cu hidromasaj și saună.
  6. Restaurante și magazine în apropiere: Există alte restaurante și magazine la mai puțin de 100 de metri distanță, oferind opțiuni suplimentare pentru oaspeți.
  7. Centru stațiune Sovata: Centrul stațiunii Sovata se află la 1 km distanță, permitând oaspeților să exploreze zona înconjurătoare.
  8. Transfer și parcare: Serviciul de transfer este oferit la cerere și la un cost suplimentar. Hotelul dispune de parcare privată gratuită.

Aceste facilități și servicii pot face ca șederea la Hotelul Mureșul să fie o experiență plăcută pentru cei care vizitează Sovata.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA470.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE470.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE500.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE940.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Mureșul din Sovata

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro